NOVOSTI

Novosti iz Captus-a

Ovdje se možete informirati o eventima, prezentacijama, dolasku novih modela i raznim drugim informacijama vezanim za kompaniju

U periodu od 25. – 28.10.2017. Captus d.o.o. je sudjelovao na sajmu SASO u Splitu. Sa preko 100 izlagača iz zemlje i inozemstva to je najznačajniji gospodarski sajam u regiji. Kupcima su predstavljeni novi proizvodi u suradnji sa tvrtkom Alfa-Plam iz Srbije i ugovoreni su novi poslovi sa domaćim kupcima.

Tokom petog mjeseca tekuće godine, kompanija Alfa-Plam je u Vranju organizirala niz edukacija za prodavače iz Hrvatske, Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine i sa Kosova. Kroz prezentacije su predstavljeni novi proizvodi iz programa na kruto gorivo i pelet. Posjetioci su također imali priliku da obiđu tvornicu i upoznaju zaposlene.

26. 04. 2013. Kompanija “Alfa Plam” je dobitnik priznanja Corporate Superbrands Serbia 2012-2013. Na dodjeli u hotelu “Metropol”, koja je održana 25.04.2013.god., od 3.000 kandidata u 34 kategorije, 200 kompanija je dobilo priznanja za najbolje Brendove Srbije, u okviru međunarodne institucije Superbrands koja je aktivna u više od 80 zemalja svjeta.

U periodu od 18-21.04.2013.god. kompanija Alfa-Plam je sudjelovala je na sajmu Romtherm u Bukureštu. Tom prilikom prikazani su proizvodi rumunjskom tržištu i zabilježen je velik interes posjetioca. U okviru sajamskih aktivnosti održana je i prezentacija kompanije potencijalnim poslovnim partnerima.

Nakon uspješnog nastupa na sajmu u Frankfurtu, kompanija Alfa-Plam je svoje nove proizvode predstavila i domaćem tržištu. Prezentacija novih proizvoda je održana 09.04.2013.god. u Vranju. Prezentaciji su prisustvovali strateški partneri kompanije iz Srbije i regije, koji su se tom prilikom i osobno uvjerili u kvalitetu novih proizvoda.

U periodu od 12-16. ožujka kompanija Alfa-Plam je sudjelovala na međunarodnom sajmu energije u Frankfurtu, ISH 2013. Ovom prilikom premijerno su izloženi novi proizvodi iz programa na kruto gorivo i pelet. Sudeći po interesu i broju posjetioca štanda može se zaključiti da Alfa-Plam po kvaliteti i dizajnu proizvoda ne zaostaje za renomiranim europskim proizvođačima.

Video prilog sa sajma možete pogledati putem linka http://www.youtube.com/watch?v=QjEnncJLevw